مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتورسیکلت به جرم مواد

باسلام بنده حدود 2سال قبل با موتور ایستاده بودم که مامور اومد سویچ موتورو گرفت و من به علت اینکه پرونده قبلی داشتم موتورو انداختم و فرار کردم بعد برام احضاریه اومد که برم پاسگاه پرونده ام را بگیرم برم دادگاه که من هم نرفتم و شنیدم که اون مامور برام پرونده تشکیل داده و مواد گذاشته رو پرونده ام من موتورم رو تو پارکینگ بوده به نصف قیمت فروختم حالا خریدار اومده میگه موتور را آزاد نمیکنن میگن خودم باید برم تا آزاد کنن میخاستم بدونم آیا راهی هست خریدار خودش بتونه موتور را آزاد کنه بعد میخاستم بدونم چطوری میتونم ثابت کنم مواد مال من نبوده ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حتما به وکیل مراجعه کنید چون نوع و میزان مواد مکشوفه نه تنها مهم است بلکه تبعات بسیار سنگینی دارد