مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام مادرم 4 سال پیش از درخت سقوط کرده و قطع نخاع شدن تو باغ پدرم الان پدرم 170 میلیون دیه باید بدن بهشون ضمن اینکه پدرم 4 ساله زن دوم گرفته و چهار فرزند و مادر در بستر بیماری مو گذاشته رفته الان به خاطر اینکه اون دیه رو پرداخت نکنه از فاکتورهای طلاهایی که 20 سال پیش خریده و فروخته و چند تا از فاکتورهای طلاهای زن عموم رو چون به فامیلی عموم هست برده دادگاه شکایت کرده که به نرخ الان حدود 400 میلیون طلا طلبکار هست چیکار میتونیم بکنیم چند تا از عکس های 17 18 سال پیش مامانمو که طلاها دستش هست برده دادگاه و دو تا خواهر و خواهرزاده و دختر عمه شو شاهد برده که اینا دیدن طلا داشته زن من چه جوری میتونیم ثابت کنیم دروغ میگه

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

طلاها بعنوان هدیه بوده و در صورتی که عینشون موجود نباشه قابل مطالبه نیست.از طرفی دیه مادرتون باید مبلغی به مراتب بالاتر از 170 میلیون باشه.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ترجیحاً وکیل بگیرید زیرا مورد تخصصی است