مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

با سلام. پدرم 25 سال پیش ترک منزل کرد و دیگه برنگشت بعدا شنیدیم فوت شده. ما میدونستیم مقداری زمین داره. الان بعد 25 سال رفتیم سراغ زمین. میگن قطعاتی خودش اون زمان که زنده بوده فروخته و فقط یه قطعه مانده. اونایی که خریدن و الان توش خانه ساختند مدرکی بابت خرید زمین از پدرم ندارند. ما هم هیچگونه وصیت نامه و یا مدارکی بابت اینکه اون زمینا مال ما بوده نداریم ولی اهالی اونجا میدونند که اون زمینا برای پدر من بوده.یکی از اقوام نزدیک پدرم با توجه به اینکه احتمال میداد ما هیچوقت پیگیر زمین نخواهیم بود بعضی قطعات فروخته است. سوالم اینه اگه خریدار مدرکی نداشته باشند بابت اینکه زمین از پدرم خریده با توجه به اینکه ما هم سند و یا وصیتی نداریم امکان پس گرفتن وجود دارد؟ چطور باید اقدام کنیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله با استفاده از خدمات وکیل حاذق

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

بله امکان پذیر است ،باید سابقه تصرف پدر و تقدم ان را اثبات نمایید .