مشاوره حقوقی رایگان - دیه در ازای طلب مهریه

باسلام. مردی 1سال و نیم پیش بر اثر تصادف دست و پایش جراحت دیده است. قرار است بیمه مبلغی را بابت دیه به او بپردازد. این مرد و همسرش 7 ماه پیش بطور توافقی از هم جدا شده اند.(11سکه زمان اجرای صیغه طلاق و الباقی هر 6 ماه یک سکه).
آیا زن میتواند پیگیری کند تا مبلغی که قرار است بیمه بابت دیه به مرد بدهد را در عوض طلب مهریه خود دریافت کند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله به اجرای احکام لایحه بزنید که مبلغ دیه را توقیف وبه حساب صندوق دادگستری بریزند

اشکان نجمایی

جناب آقای اشکان نجمایی :

به عنوان طلب نزد شخص ثالث اجرای احکام نسبت به توقیف دیه نزد مرجع مورد نظر اقدام می نماید