مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت حق و حقوق

سلام خدمت مشاورین محترم زحمتکش
خسته نباشید
دو سوال داشتم اگه لطف کنین پاسخ بدین
بنده پارسال از شرکتی اخراج شدم و تسویه نکردن باهام، شکایت کردم اداره کار و مراحل شکایت داره پیگیری میشه
مقدار پولی که پارسال میبایست بهم بدن،میتونستم باهاش کاری راه بندازم،،،ولی ارزش پول رفته رفته کم شده و همه چی گرون شده
آیا میتونم ادعای تاخیر در پرداخت کنم؟
آیا شرکت میتونه حق و حقوقمو قسطی کنه؟چکار میتونم کنم اثبات کنم که پول دارن و ورشکست نشدن؟

ممنونم ازتون

پاسخ ها :

جلال حیدری عمادی

جلال حیدری عمادی :

استان :

سلام
ادعاي تاخير و كاهش ارزش پول قابل طرح نيست
هيات حل اختلاف پس از صدور راي قطعي پرونده را جهت اجرا به واحد اجراي احكام دادگستري ارسال ميكند و شما نياز نيست عدم ورشكستگي را اثبات كنيد محكوم عليه پس از صدور راي اگر مدعي ورشكستگي باشد بايد دعوي ورشكستگي طرح نمايد