مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام
قطعه زمینی به متراژ 443 متر مربع سال 1369 خریداری شده توسط پدر بزرگ بنده و سند قطعی محضر 20 قم تنظیم گردیده ولی متاسفانه قولنامه ای در دست نیست. و به اظهار پدربزرگ بنده قطعات 73 و 74 و 75 تقسیمی شهرداری به پدربزرگم واگذار گردیده که در حال حاضر در قید حیات نیستند. که طبق نقشه جمع متراژ سه قطعه ذکر شده 443 متر میباشد که با متراژ سند انتقالی برابری میکند. یکی از فروشندگان فوت کرده . و همچنین قطعه های نامبرده ساخته شده است. چه راهکاری برای این مشکل هست آیا میتوان اقدام قانونی بر علیه فروشنگان جهت تعیین تکلیف زمین کرد. با در نظر گرفتن اینکه پدربزرگم در قید حیات نیست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام اگر سند محضری را گم کرده اید، احد از ورثه مرحوم با داشتن گواهی انحصار وراثت و مدارک شناسایی می تواند جهت گرفتن روگرفت برابر اصل سند مذکور به دفترخانه صادر کننده سند مراجعه کند، در خصوص سایر موارد باید با دقت در مدارک شما تصمیم گیری نمود.