مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص توقیف خودرو بابت مهریه

سلام وقت بخیر
بنده 4 ماه پیش خودرو همسرم که 206 مدل 97 هست رو توقیف اسنادی کردم و هنوز رای مهریه قطعی نشده که برای توقیف فیزیکیش بتونم اقدام کنم
همسرم چنتا لایحه بابت نفقه و الزام به تهیه مسکن و اعسار از هزینه دادرسی و همچنین خود پرونده ی مهریه ارسال کردن
که در یکیش نوشتن کارگر هستن
در یکی دیگه نوشتن در تهران به فروش کفش مشغولن
در یکی دیگه گفتن که مسافرکش هستن و کنارش کار کفش میکنن
و در اخری نوشتن که در قائم شهر مشغولن به کار کیف و کفش
با این تفاسیر و اینکه شغل اصلی ایشون عکاسی و فیلم برداری و همچنین کار کیف و کفش زنانه و بچه گانه هست
آیا ایشون میتونن ادعا کنن که مسافرکشن؟ با اینکه خودروشون اصلا شباهتی به مسافرکش بودن نداره و ایا قاضی قبول میکنه؟ اگر الان در اسنپ بصورت سوری ثبت نام کنن که ماشینشون رو وسیله کارشون معرفی کنن ایا دادگاه استعلام از کار ایشون از طریق اسنپ میگیره؟بنده در این شرایط چه کاری ازم ساختس؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، چون ماشین 206 وسیله اما معاش نیست در توقیف خواهد ماند. جای نگرانی نیست.