مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام پدربزرگ من یه خونه داره که بعد فوتش داییم اونجا میشینه بعد داییم حالا همه خواهر و برادراش و مامان بزرگمو برده دفترخونه از اونا امضا گرفته تا خونه رو به اسم داییم بکنن ولی مامان من امضا نداده میخام بدونم قانون تو این دسته از موارد چه حکمی داده ایا بدون امضای مادرم میتونه خونه رو به اسم خودش کنه یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سهم مادرتان خیر ولی سهم باقی ورثه را میتواند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید ازش شکایت کنید وعلاوه بر بیرون کردنش وخلع یدکردنش به نسبت سهمتان هم ازش اجرت المثل مطالبه کنید یا از دادگاه درخواست تقسیم ترکه کنید