مشاوره حقوقی رایگان - افتادن از روی ادوات یدکی

باسلام و عرض ادب ما تراکتوری داریم که بیرون منزل پارک میشود و بیش از 20 سال است که اینگونه است! چون در روستا هستیم و مرسومه هر کسی وسیله خود را کنار منزل خود میگذارد! خیش خاک‌ورز تراکتور و سایر ادوات یدک مربوط به آن نیز در کنار منزل در فضای باز گذاشته بودند؛ چند وقتی است کسی ادعا کرده که از روی خیش -که کنار منزل گذاشته بود- افتاد و بینی‌اش شکسته و لذا شکایت کرده! حکم قانونی آن را خواستم بدونم و اینکه ما محکومیم یا نه؟!
باتشکر
لطفا "ماده قانونی‌ش" رو بیان کنید! لطفا

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام مجدد
خواستم تاکید کنم بر ماده قانونی! ماده قانونی رو لطف کنید ذکر بفرمایید! باتشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه شمادرمحل ممنوعه پارک کردید ویابی احتیاطی یابی مبالاتی کرده باشید یعنی مرتکب تقصیر شده باشید وعرفا مسبب محسوب شوید شمامسیول محسوب میشود لکن اگر که خود ان شخص عامل ورود زیان به خودش شده باشد خودش مسیول می باشد باید موضوع کارشناسی شه درخواست کازشناسی کنید