مشاوره حقوقی رایگان - سوال

باسلام من بادخترخالم ازدواج کردم ودرروستازندگی میکردیم که بادعوارفتیم مشهدخانوادش خیلی توزندگی مادخالت میکنه الانم دوساله مشهدیم من تونیشابورکارپیداکردم بهش میگم بیابریم نیشابورنمیادمن الان ده روزه نیشابورکارمیکنم وقراردادیک ساله بستم ولی خانمم نمیادمیگه من نمیام لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزلی که شوهرتعیین میکند سکونت کند شمامیتوانید منزلی رادرنیشابور تهیه کنید و ایشان رادعوت به سکونت درنیشابورکنید اگر نیامد دعوای الزام به تمکین رامطرح کنید