مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندان

با سلام. يك سال هست طلاق گرفتم و حق مطالبه ١١٤ سكه مهريه دارم كه هنوز اقدامي نكردم چون فرزندانم تا هفت سالگي با منند و فعلن دارم نفقه براشون ميگيرم و نخواستم همزمان فشار بياد به همسر سابقم.سوال من اين هست كه ميشه به جاي مبلغي كه ايشون ماهيانه ميريزند به حسابم، از طريق دادگاه بخواهم مسكن و خوراك و ... خود پدر بچه ها راسن تامين كند؟ مبلغ پرداختي با اين وضعيت گراني پايين است (ماهي٢ ميليون) و فقط به اندازه اجاره خونه ست.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، مبلغ نفقه بر اساس نظریه کارشناس تعیین می شود، در این خصوص بهتر است با خود پدر فرزندان در وهله اول توافق کنید و اگر امکان توافق نبود جهت تعدیل نفقه به مرجع صالح مراجعه نمایید.