مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت کوچه

با سلام
طبق تقسیم نامچه تحریری به تاریخ:1380/08/01 مابین ملک بین دو برادر کوچه است 2 متری،حالا در سال 96 پس از خریداری ملک از پدر و اقدام به ثبت ملک سند تک برگی کردم که حالا عمو بنده پس از جمع آوری حصار خود دیواری توری خود را به نبش دیوار بنده چسبانده و ادعا می کند که کوچه نبوده و زمین من است.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ابتدائا باید تنفیذ ان تقسیم نامچه را از دادگاه بخواهید سپس به استناد میتوانید مدعی حق خود شوید در صورت توان از وکیل دادگستری بهره بگیرید

یک وکیل :

سلام اولا بايد تقسيم نامه از سوي دادگاه بررسي شود و حكم به صحت و اصالت آن داده شود سپس به استناد تقسيم نامه و شهادت شهودي كه ناظر بر وضعيت ملك بوده اند نسبت به احقاق حقوق خود و اثبات آن اقدام نماييد.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم