مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با عرض سلام و احترام
خانمی 24 ساله هستم و 5 سال است که ازدواج کردم و از این ازدواج الان یک دختر 2.5 ساله دارم. من و شوهرم اصلا در یک دنیا نیستیم و اغلب مشاجره داریم و از طرفی به وضوح دیده میشود که علاقه ای به من ندارد و در اکثر مشاجره ها حرف طلاق را میزند و میگوید اگه ناراضی ای برو طلاق بگیر و من همینم که همینم و عوض نمیشم و .... میخواهم از او جدا شوم اما هر بار میخوام اینکارو کنم دخترم توی ذهنم میاد و سست میشم. اما الان در صورتی که دخترم با من باشد، تصمیم قطعی برای جدایی گرفتم. بدون دخترم زندگی نمیتونم بکنم. دو سوال دارم . اول اینکه شنیدم تا 7 سالگی حضانت با مادره و از 7 تا 9 سالگی با پدر و بعد از اون به تشخیص خوده بچه هست و با این اوصاف من چیکار کنم ک حضانتش کلا با من باشه یا نهایتا فقط همون 7 تا 9 سالگی پیش اون باشه؟؟؟ شوهرم فک میکنم اصلا با توافق، بچه رو به من نمیده. سوال دومم اینه که اگه بعد از طلاق من ازدواج کنم باید چکار انجام بدم تا حضانت بچه با من بماند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال چه دختر وچه پسر تاهفت سالگی بامادراست بعداز ان تابلوغ باپدر است مگراینکه مصلحت طفل نیز براین باشد که بعدازهفت سالگی هم حضانت همچنان بامادرباشدویااینکه پدرصلاحیت حضانت طفل رانداشته باشد
درصورت ازدواج بعدی حضانت باپدراست بازهم اگر تربیت طفل درخطرباشد یاصحت جسمانی طفل درخطرباشد وپدرصلاحیت حضانت رانداشته باشد دادگاه میتواند حضانت رابه مادر دهد