مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

باسلام. یکی از دوستان همسرم با همکاری او با من رابطه تلگرامی برقرار کرده و اسکرین شات پیامها گرفته شده. اگر ثابت شود این کار به درخواست همسرم بوده آیا شکایت رابطه نامشروع اثبات میشود؟ اگر ثابت شود همسرم برای جمع کردن مدرک علیه من این کار را کرده میتوانم از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به جملات وکلمات و مطالبی دارد جرم روابط نامشروع جرم طرفینی است یعنی دومتهم دارد یک زن ویک مرد درسوال مطروحه درصورت طرح شکایت دوست همسرتان هم مجازات میشود