مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر

باسلام بنده سی و دوسالمه صاحب دوفرزند پسر یکی هفت ساله و یکی هیجده ماهه است مدت چهارده ساله ازدواج کردم میخواهم طلاق بگیرم و فرزندانم راهم میخواهم دراین مورد مرا راهنمایی بفرمایید شوهرم با من ناسازگاری میکند سطح طبقاتی مان اصلا جور نیست از اول اذیتم میکردن خودش و خونواده ش، کمکم کنید هرروز ناراحتی تو خونه داریم دلخوشی نمونده دیگه، به این علت میخوام جداشم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمایاباید باتوافق باشوهرتون بصورت طلاق تواققی ازایشان جداشوید یا برمبنای عسروحرج وبااثبات علتی که ادامه زندگی باایشان رادشوارکرده ازدادگاه درخواست حکم طلاق کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام در طلاق به درخواست زوجه باید دلایل و مدارک محکمه پسند ارائه دهید