مشاوره حقوقی رایگان - پدر مستمری بگیر

باسلام و خسته نباشید. من متولد 68ام تک پسر و سه خواهر که هر سه ازدواج کردن. در سال 95پدرم به دلیل از دست دادن یکی از کلیه هاش و تشکیل پرونده پزشکی تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفت. الان دوسالی هست که پدر مادرم مستمری میگیرن. و یه ماه پیش یه طرح اومدکه تحت پوشش ها تخفیف 70درصد خرید خدمت سربازی. بنده مجرد هستم و دنبال کاراشو گرفتم که با تخفیف 70درصد سربازیمو بخرم حالا سوالم اینه ایا اگه من از این طرح استفاده کنم مستمری پدرم قطع میشه یا نه؟ چون خیلی برام مهمه. از کمیته شهرمون پرسیدم گفت اره قطع میشه ولی از اداره کل کمیته استان سوال کردم گفتن نه ربطی نداره قطع بشه چون معافیت که نمیخای بگیری میخای بخری با تخفیف. و خیلی ها در این طرح ثبت نام کردن. لطفا جواب قطعی بهم بدین با تشکر از همکاری شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا جایی که من اطلاع دارم ربطی نداره چون شما فقط از تخفیف استفاده میکنید و این تخفیف برای کسانی که خانواده آنها تحت پوشش است در نظر گرفته شده