مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام... بنده یک چک برگشتی دارم که حدود سه سال از پیگیری اون میگذره و تنها چیزی که گیرم اومده توقیف یه زمین کشاورزی بوده که ظاهرا قیمتش دو تا سه برابر مبلغ چک من هستش... زمین بصورت قولنامه محضری به نام محکوم می باشد که با این قولنامه از حبس خارج شده... بعد از دوبار قیمت گذاری توسط کارشناس دادگستری و مزایده گذاشتن زمین هیچ خریداری پیدا نشد... منم چند ماهی هست که دنبال کارهاش نرفتم... درواقع نمیدونم دیگه باید چی کار کنم چون گویا ارزش زمین از قیمت گذاری ها کمتره و جای خوبی هم نیست که کسی بخره و به درد منم نمیخوره... یه بار صحبت کردم گفتن دیگه برای قیمت گذاری نمیشه فرستاد، دقیق یادم نیست چی جواب دادن..... الان باید چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام دوباره برای مزایده اقدام کنید در صورت تکرار سه باره زمین به اولین خریدار به هر قیمتی فروخته خواهد شد