مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با درود فراوان
یکسال پیش خانواده خانومم هجوم آوردن خونه بنده و منو مورد ضرب و شتم قرار دادن زنگ زدم 110پلیس اومد و..... بعد از کلانتری که اومدیم بلافاصله همسرم اومدخونه و کلیه لوازمشو از جمله طلاها و آلبوم عکسا و..... و بنده هم مقاومتی نکردم جز اینکه همشو لیست کردم و ازش امضا گرفتم و یه شاهد هم امضا کرد
حال رفته و تقاضای نفقه کرده خواستم بفرمایید که به ایشان نفقه تعلق میگیرد، و اون لیست امضا شده دال بر ترک منزل ایشان میباشد و موردقبول دادگاه است؟ /باتشکر/

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به زنی که خانه شوهر راترک کرده وتمکین نمیکند نفقه تعلق نمیگیرد
شماهم میتوانید متقابلا دعوای تقابل بخواسته الزام به تمکین درهمان شعبه دادگاه مطرح کنید ابتداعااظهارنامه ای جهت دعوت ایشان به منزل به درب منزل پدرش یاجایی که ساکن است ارسال کنید بعداز ابلاغ اظهارنامه میتوانید دعوای الزام به تمکین رامطرح کنید اظهارنامه راهم پیوست دادخواست تمکین کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید الزام به تمکین بخواهید اگر رای آوردید نفقه ی
به ایشان تعلق نمیگیرد