مشاوره حقوقی رایگان - موافقت درخواست طلاق

باسلام میخام از شوهرم جدا بشم ولی ایشون هیچ مشکلی نداره فقط من از اینکه باهاش ازدواج کردم پشیمون شدم، هشت سال باهم درا رتباط بودیم بعد ازدواج کردیم و ایشون منو خیلی دوست داره و فکر نمیکنم طلاق بده آیا من میتونم به راحتی طلاق بگیرم چون واقعا دارم زجر میکشم پدرشون خیلی دخالت میکنه در کارهای ما تروخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما درصورت وکالت درطلاق
یا احراز یکی ازشرایط وکالت درطلاق درعقدنامه یا اثبات عسروحرج یعنی اثبات هر علتی که دوام وادامه زوجیت باشوهرتان برایتان سخت ودشکاراست می توانید درخواست طلاق کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید در صورت مواردی که در قانون می باشد اقدام کنید ویا باید توافق داشته باشید به صورت توافقی جدا شوید بی علت دادگاه این کار را انجام نمی دهد .اگر تمایل داشتید تماس بگیرید تا با شما صحبت کنم شاید راهی وجود داشته باشد.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام زوجه در صورت تمایل به طلاق باید دلایل مستند به دادگاه ارائه دهد