مشاوره حقوقی رایگان - خرید اموال پدر

خسته نباشید. پدر من دارای 4 فرزند پسر و 1 دختر هست، مادر ما زنده هست. من فرزند یکی مونده به آخر هستم. تمام برادران و خواهرم در استان دیگری غیر از استان محل سکونت ما زندگی می کنند. مدتها پیش در سال 85 طی یک فیلم ویدیویی پدر اموال خود را در بین بچه ها تقسیم کرد، فیلم در اختیار بچه ها هست. اما پس از گذشت سالها اکنون پدرم قسمتی از اموال خود را که در شهر می باشد و بدون سند رسمی هست را می خواهد قبل از مرگ خود به نام من بزند با رضایت کامل و بدون اینکه برادران و خواهرم مطلع شوند، مالی که در فیلم وصیت بین بچه ها تقسیم شده بود بدلیل اینکه من در کنارشان ماندم و اکنون از آنها نگهداری می کنم. پدرم و مادرم سالم، عاقل و بالغ هستند. یک دست خط تایپی با امضا و اثر انگشت بین خودمان و چند شاهد نوشتیم و بعد بنگاه رفتیم و اموال رو که ارزش اون نزدیک 900 میلیون هست رو به مبلغ 40 میلیون در قولنامه رسمی بنگاه به من فروخت و پس از آن به دفتر خانه رفتیم و تحت عنوان سند فروش اموال غیر منقول همان محتویات قولنامه را به نام من زد. به دلایلی فعلاً نمی توانم اقدام به دریافت سند رسمی کنم. به دلیل اینکه فعلاً نمی توانم اقدام به ثبت نام اینترنتی و طی مراحل دریافت سند را انجام دهم، بهترین راه چیست که اگر پدرم قبل از دریافت سند رسمی به نام خودم فوت کرد باقی خانواده اعتراضی نکنند. بهترین راه چیست ؟؟
آیا در اینجا صلح مال یا هبه از سند فروش اموال غیر منقول بهتر و محکمتر هست؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این قولنامه ای که نوشته شده است معتبر می باشد که بین شما خرید وفروش صورت گرفته است .