مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج صغیر پس از فوت پدر

با سلام. بنده مادر یک پسر 12 ساله هستم و قیم ایشان هم میباشم الان شرایط زندگی در خارج از کشور را دارا بوده اما پرسش من این است دادگاه میتواند مانع خروج فرزندم شود ضمن اینکه جد پدری فرزندم نیز در قید حیات نبوده و تنها مادربزرگ پدری شان زنده هستند.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام باتوجه به اینکه حضانت و قیمومیت هردو با شماست ظاهرا منعی وجود ندارد