مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام پیرو مشاجره هایی که من و شوهرم داشتیم او یکسره به هر عنوانی سعی داشت که من را از خانه بیرون بیاندازد ولی من بخاطر بچه هام فحاشی های شوهرم و خانواده اش را تحمل میکردم تا اینکه یک روز من خانه نبودم مادر شوهرم با حیله و صحنه سازی. اینکه من منزل را ترک کرده ام به پلیس 110 زنگ میزنن. و پلیس صورت جلسه غایب بودن من و اموال خانه را مینویسد و بعد بچه های. من را از منزلمان میبرند بعدا من به خانه امدم دیدم که فرزندانم نیستن. با این حساب دو روز تنها در خانه ماندم تا شاید شوهرم بچه هایم را بر گرداند ولی او بعد از دو روز خود تنها آمد. و گفت که بچه ها را دیگر به خانه نمی اورم چون پیش تو جایشان امن نیست ولی خودم هر زمان که بخواهم خانه ام است و می آیم بعد من هم که از شوهرم به علت ضرب و جرحی که داشت و من را همش تهدید به مرگ میکرد ترسیدم شب را با او تنها باشم بنابر این به منزل پدرم رفتم الان شوهرم از من شکایت الزام به تمکین کرده است آیا دادگاه رای را به نفع او صادر میکند یا خیر ممنون میشوم با توضیح جواب من را بدهید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. موضوع را به قاضی توضیح دهید و علت ترک را بین نمایید و اگر گواهی پزشکی قانونی دارید ،نشان دهید.اگر ناشزه هم شوید فقط نفقه به شما تعلق نمی گیرد . اظهارنامه جهت ادامه زندگی و دعوت ایشان به زندگی در دفتر خدمات قضایی برای ایشان ارسال نمایید.