مشاوره حقوقی رایگان - ملی

سلام.
شخص خارجی که از دوستان من است برای راه اندازی و منتاژ کارخانه ای دعوت شده ولی بعد از پایان کار و تکمیل مونتاژ کارخانه و راه اندازی صاحب کارخانه مقدار قابل توجه از توافقی که کرده بودن را به ایشان پرداخت نکرده با این عنوان که وضعیت مالی مناسب ندارم و کارخانه کمی فعالیت نماید و تولید انجام بشه پرداخت میکنم صبر کن و ایشان بعلت اتمام ویزا و اتمام کار به کشور خود به اعتماد حرف ایشان بازمیگردد و از کشور خود با تماس تلفنی پیگیر الباقی دستمزد توافق شده میشه ولی با کمال تاسف صاحب کارخانه هر بار به بهانه های مختلف از پرداخت وجه خوداری میکند و بیش از 2سال است هنوز پرداخت نکرده و در اخرین تماس به ایشان گفته وضعیت اقتصادی ایران بهتر نیست و کارخانه تولید ندارد و پرداخت نمیکنم در صورتی که ایشان 80% کارخانه را فروخته و کارخانه تولید دارد. ضمنا ایشان با معرفی شخصی دیگر کار را انجام داده و فی مابین قراردادی وجود ندارد ولی کارگران و مدیر عامل وقت حاضر به شهادت هستند که مونتاژ و راه اندازی توسط این شخص انجام گرفته و مدیر عامل وقت هم کاملا در جریان عدم پرداخت طلب ایشان هست لطفا راهنمایی فرمایید که از چه طریقی میتوان اقدام به گرفتن مبلغ الباقی طلب خود میتواند اقدام کند ایشان یکی از دوستان خانوادگی بنده هستند و شدیدا به این مبلغ نیاز دارند متشکرم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
ایشان باید به یک وکیل دادگستری در ایران وکالت اعطا نمایند و مدارک و دلایل از جمله قرارداد و شهود را آماده نمایند که با طرح دعوی در دادگستری حقوق قانونی و حقه خود را استیفا نمایند .