مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وضعیت اتهام

با درود و وقت بخیر...
در بازپرسی،دادسرای مالی و پولی، به اتهام استفاده از اسناد مجعول، با قرار صد میلیونی،جهت دوبرگه پنجاه میلیون تومانی، مواجه شده ایم.
اول: بازپرس اصرار دارد که نیاز به وکیل در این پرونده نداریم...چرا!!؟؟
دوم : در صورت اثبات وقوع جرم،قانونگذار چه جزایی را تعیین کرده است!؟
سابقه کیفری نداریم و این پرونده مربوط به اوراق بانک ... می باشد که تا الان دهها نفر با ارقام میلیاردی بازداشت شده اند.
سوم: برای تبدیل قرار به کفالت، با توجه به نظر موافق بازپرس پرونده چه باید کرد!؟
چهارم: زمان ارسال پرونده به دادگاه کی معلوم می شود! ؟
پنجم: امکان تبرئه در دادسرا با توجه به دستگیری فردی که اوراق را به ما داده هست!؟
با سپاس فراوان...

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در قانون ایین دادرسی کیفری تفهیم حق استفاده از وکیل الزام قانونی دارد که متاسفانه این نظر بازپرس جای بسی تعجب میباشد تبدیل قرار با توجه به نوع اتهام تناسب نخواهد داشت در هرصورت از اختیارات مقام قضایی میباشد ارسال پرونده به دادگاه بستگی به قرار نهایی خواهد بود امکان تبرئه شما یا میزان مجازات پس از رسیدگی مشخص خواهدشد سوالات شما کلی هستند در صورت نیاز از همکاران یا بنده تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در هر صورتی نیاز به وکیل دارید و این تخلف آشکار بازپرس است
در خصوص کفالت رویه بر این اساس استوار است که برای هر 10 میلیون تومان یک کفیل باید معرفی نمایید آن هم دارای جواز کسب و یا حکم کارگزینی و فیش حقوقی
مجازات جرم جعل و استفاده از سند مجعول نیز هم شامل حبس م یشود و هم جزای نقدی و هم هر دو به صورت توامان.
در دادسرا هم قرار منع تعقیب کیفری خارج از تصور نمی باشد
پیشنهاد می کنم از وکیل بهره مند شوید
جهت مشاوره بیشتر و بررسی پرونده می توانید با همکاران محترم دادراه و یا بنده در این خصوص تماس حاصل نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم