مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ثبتی

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده ملک مسکونی در تاریخ 3 بهمن ماه 97 خریداری کردم که دارای سند دفترچه ای منگوله دار بود، که در آن صاحب ملک 4 دانگ از ملک را به صورت دو دانگ دو دانگ به دو نوه خود در تاریخ 17 فروردین 96 به صورت صلح اختیاری داده بود و مجددا در تاریخ 20 فروردین ماه 97 آن ها را فسخ کرده است و در سند دفترچه ای نیز ثبت شده است و پس از انجام کارهای شهرداری و دارایی که سند برای استعلام به اداره ثبت اسناد فرستاده شده است، اداره ثبت می گوید باید ابتدا آن نفراتی که قبلا ملک به صورت دو دانگ دو دانگ به آنها واگذار شده باید به اداره ثبت مراجعه و سند دو دانگی برای آنها صادر شود و مجددا فسخ شود اما با توجه به اینکه آنها بین خود مشکل داشته و به هیچ عنوان این کار را انجام نمی دهند حال تکلیف ما که ملک را خریداری کرده ایم چیست ؟ قابل ذکر است که فروشنده در دفترخانه به بنده وکالت بلاعزل نیز داده است.
با تشکر فراوان از کمک شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فروشنده موظف است تنظیم سند رسمی کند و موانع را برطرف کند. د ر غیر اینصورت در صورت تصریح در مبایعه نامه عادی ، خسارات شما را بپردازند.
بنابراین علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی و رفع موانع و در صورت عدم ایفا ، کلیه خسارات را بخواهید.
فروشنده خودش برود اول سند صلح بگیرد بعد فسخ و سپس به نام شما تنظیم سند کند

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با وکالتی که دارید باید در دادگستری طرح دعوی تایید فسخ نموده و با رای دادگاه به اداره ثبت مراجعه نمایید که سایر مراحل را طی نمایید .