مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام. ما هشت نفر هستیم که هشت واحد آپارتمان رو بصورت پیشفروش خریداری نموده ایم که پس از مدتی متوجه شده ایم که فروشنده قبل از فروش واحد ها به ما از بانک وام گرفته و سند زمینی که آپارتمان بر روی آن ساخته شده است را در رهن بانک گذاشته که فروشنده متاسفانه به علت بدهی زیاد متواری می باشد و وام را پرداخت نمیکند. حال ما هشت نفر تصمیم گرفتیم که مبلغ وام را تسویه کنیم که بانک آن را به مزایده نگذارد ولی با پرداخت وام از سوی ما بدهی تسویه میشود و فروشنده که هنوز سند به نام وی می باشد (قولنامه ای به ما فروخته است و سند تفکیکی ندارد) میتواند به بانک مراجعه نماید و فک رهن کند و باز هم از سند سوء استفاده کند حال ما باید چه کار کنیم که قبل از پرداخت وام به بانک بتوانیم سند را توقیف نماییم که پس از پرداخت بدهی بانک از سوی ما فروشنده نتواند از سند سوء استفاده نماید. با تشکر از شما

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شما باید اذن حاکم در پرداخت دین و بدهی دیگران داشته باشید و در غیر اینصورت حق مراجعه نخواهید داشت از این رو باید طرح دعوی الزام به فک رهن در دادگاه نمایید و با صدور حکم دادگاه پول را پرداخت نموده و با مستندات پرداخت پول به بانک بتوانید سند عرصه را با دعوی الزام به تنظیم سند رسمی به نام خودتان منتقل نمایید .
کار پیچیده ای هست و حتما باید وکیل دادگستری برای این کار بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک رهن به طرفیت فروشنده و بانک بدهید