مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام. بنده بابت بدهی چک برگشتی به فردی در سال 1393 محکوم شدم به پرداخت مبلغ و خسارت چک. درسال 1396 از جانب مراجع قضایی نامه زده شده بانک و 30میلیون تومن حسابم مسدود شده البته موجودی حساب صفر میباشد.
سوال: با توجه به تاخیر پرداخت امسال 1398چگونه باید مبلغ را پرداخت کنم آیا مبلغ را در حساب بانکی واریز کنم؟
یا
اگر به دادگستری مراجعه کنم احتمال دارد حکم جلب روی پرونده باشد و بازداشت شوم؟
اگر به دادگستری مراجعه کنم جهت پرداخت باید مبلغ جدید با خسارت تاخیر تادیه جدید پرداخت کنم یا همان مبلغ محکومه سال 1396 را؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید با نرخ جدید پرداخت نمایید.علاوه بر آن هزینه داخواهی و نیم عشر نیز باید پرداخت گردد.چناچه جهت پرداخت مراجعه کنید جلب نخواهید شد.

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام تا زمان پرداخت خیارت تاخیر تعلق میگیرد مگر با مراجعه به بانک و توافق با بانک مبلغ مسخصی پورداخت شود