مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن راه

با سلام
مادرم باغ 600متری در یکی از روستاهای بیرون بشم از خواهرانش که وراث بودن خریده راه این باغ از حیاط داییم بوده که قبلا خونه پدریشان بوده و داییم به ارث برده مادرم اون رو از داییم موقع خرید تا قسمتی که از حیاط داییم رد میشه خریده اما راه این باغ از قسمت زمین فرد دیگری نیز که دایی پدرم هست رد میشه یه (مسافت کوتاه) سال ها پیش پدر بزرگ و مادر بزرگ مرحومم از این قسمت برای رفت و امد به این باغ استفاده میکردند حدود 50 سال ! اما الان دو سال است اون قسمت کوتاه توسط وراث دایی پدرم بسته شده و ما شکایت کردیم بارها شاهد بردیم و استشاد محلی گرفته ایم که سالها این راه این باغ بوده متاسفانه وقتی پدر بزرگم این باغ را میخریده در مورد راه رفت و امد در بنچاق چیزی نوشته نشده!
ممنون میشم راهنماییم کنید چه میشه کرد !
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر از قدیم در این را عبور و مرور داشته اند یک استشهادی محلی تنظیم نمایید .ونیاز به بررسی برای شکایت می باشد با وکیل مشورت نمایید .