مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن مدارك

سلام
من سال ٩٤ تا ٩٦ زندان بودم بعلت چك بلامحل در سال ٩٤ بعلت نزديكی خانوادگی تلفنی اجازه دادم باجناقم به مدارك گاوصندوقم در منزل دسترسی پيدا كنه حالا با توجه به اينكه ايشان در يك پرونده حقوقی چك عليه من اقدام كرده تعدادی از مدارك من رو به من عودت نداده از جمله قراردادها و پاسپورت ميخواستم بدونم از طريق قانونی ميتونم اقدام كنم يا خير؟ با تشكر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام با طرح هر شكايتي عليه هر فردي شما يا وكيل شما ميبايست دلايل مجرميت و اثبات آن را به دادگاه ارايه دهد يعني بار اثبات دعوا يا شكايت به عهده شماست چنانچه دليلي بر اين موضوع داريد ميتوانيد اقدام كنيد. در غير اينصورت طرف مقابل شما ميتواند از شما تحت عنوان افتراء شكايت نمايد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید برای این موضوع ابتدا به ساکن اظهار نامه ارسال نمایید
اظهارنامه مطالبه رسمی حق می باشد و پاسخ ارای شده به شما به نوع اقرار مخاطب اظهارناه
حال اگر ادعایی دارید به یاد داشته باشید بار اثبات با شماست و پیشنهاد می شود در اینن خصوص از خدمات وکیل بهره مند شوید
جهت مشاوره بیشتر و بررسی پرونده می توانید با همکاران محترم دادراه و یا بنده در این خصوص تماس حاصل نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم