مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با سلام خدمت جناب هادی بیگی و سایر همکاران. با تشکر که درباره عسر و حرج توضیح دادید. لطفا بفرمایید با توجه به شکایتی که همسرم در رابطه با سرقت لوازم خانه از من و پدرم کرد و ثابت نکرد و منع تعقیب برای من صادر شد ایا میتوانم در دادگاه بگویم که این تهمت سوء رفتار محسوب شده و باعث رفتن آبروی من و خانواده من شده و بعلت این کار دچار عسر و حرج شده و طلاق یکطرفه بگیرم.
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
علت عسروحرج باید حین درخواست طلاق موجودباشد نه اینکه درزمان قبل بوده والان دیگر علت پایان یافته درسوالی که فرمودید اولا بایکبار شکایت ایجادعسروحرج نمی کند ونمی تواند مقدمه طلاق باشد اگر دعاوی متعددباشد و زن به سختی و تنگنا بیافتد بگونه ای که ادامه زندگی باشوهر ممکن نباشد می توانید بعلت عسروحرج درخواست حکم طلاق کنید بهتراست علت های دیگرعسروحرج رامثل ترک انفاق پیگیری کنید