مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری به عنوان اخذ وام صنعتی

سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب در آبان ماه سال 96 با فردی قرارداد دو طرفه بستم که برایم و برای زمین صنعتی که داشتم وام 4 درصد بگیرد و مبلغ حدود 20 میلیون طی چندین مرحله و به یک حساب این شخص واریز نمودم بعد از حدود یکسال خبری از وام نشد و اینجانب خواستار عودت مبلغ پرداختی شدم ولی ایشان به طرقی از پرداخت سرباز زده و حدود سه ماه هم هست به عناوین مختلف امروز و فردا میکند.
لطفا مراحل شکایت را راهنمایی نمایید و آیا اینجانب به عنوان کلاهبردار از ایشان میتوانم شکایت کنم یا نه و چه مدارکی باید داشته باشم؟ مثلا مکالمات ضبط شده به درد میخورد یا نه؟
ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .بله. فیش های واریزی به حساب ایشان و اینکه ثابت کنید این آقا از طریق توسل به وسایل متقلبانه از شما پول دریافت کردند