مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

با سلام دایی مادر من دو برادر دارد سال 84 یک تقسیم نامه عادی می نویسند و تمام زمین های کشاورزی اعم از دیم آبیار رو بین هم تقسیم میکنند پارسال یکی از دایی هام میاد خونه ما اثر انگشت مادرم رو میزنه زیر تقسیم نامه. و تو اون تقسیم نامه هیچ زمینی به مادر من ندادن فقط یک اثر انگشت گرفتن از مادرم آیا مادرم می تواند در مورد سهم خود ادعایی داشته باشد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تواند اما باید پرونده بررسی شود
می توانید با همکاران محترم دادراه و یا بنده در این خصوص تماس حصل نمایید

یک وکیل

سلام. تقسیم نامه باید مطالعه گردد تا مشخص شود که مادر شما سهم خود را به برادرانش نبخشیده باشد. چنانچه اینگونه نباشد و فقط اثر انگشت مادرتان زیر متن باشد می توانند نسبت به سهم الارث خود مدعی شوند. حتما در این پرونده از حضور یک وکیل استفاده نمایید