مشاوره حقوقی رایگان - آرای دیوان عدالت

با سلام و احترام و تشکر از سایت خوب شما من در سال 1395 طبق مصوبه هیات وزیران ماده سی استخدام شده ام البته افرادی زیادی در وزارتخانه های مختلف طبق این قانون پیمانی شده اند در آبان ماه 1396 این بخشنامه (هیات وزیران ماده 30) توسط دیوان عدالت اداری باطل شد سوال من از شما این است که آیا استخدام من هم باطل شده و باید برگشت داده شود با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید دید این مصوبه و ابطال آن عطف به ما سبق می شود یا نه عموما این گونه رخدادها تاثیرش بر آینده است و به گذشته مرتبط نمی شود

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم