مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع مجدد پرونده به دیوان عالی کشور

با سلام و خسته نباشی خدمت تک تک وکلای گرامی و عزیز
خانم من حدود دو سال پیش بخاطر تاخیر من در پرداخت نفقه معوقه درخواست طلاق کرده بود که در دادگاه بدوی درخواستش رد شد و ایشان اعتراض کرد و در دادگاه تجدید نظر با طلاق ایشان موافقت شد و بنده مجددا با اراعه مدارک کامل ( دال بر برداخت همه نفقات معوقه و جاریه و عدم تمکین همسرم) درخواست فرجام خواهی در دیوان عالی کردم که دیوان بعد از بررسی پرونده رای دادگاه تجدید نظر و نقض کرد و پرونده به دادگاه تجدید نظر برگشت داده شده و دادگاه تجدید نظر بعد از بررسی مجدد پرونده , رای قبلی خودش و نقض و نظر دیوان و تایید کرد الان همسر بنده مجددا به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض کرده و لایحه دفاعی نوشته برای فرجام خواهی در دیوان عالی ؟؟
سوال بنده اینه که اولا ایا دوباره پرونده به همان شعبه قبلی دیوان میره و آیا من هم نیازی هست که لایحه دفاعی بنویسم یا همون لایحه دفاعی قبلی من که در پرونده دیوان هست کفایت میکنه
با تشکر فراوان شما سروران

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در قبال دفاعیات جدید همسرتون دفاعیات جدید کنید. اگر حرف یا سند جدیدی ارایه شده پاسخگویی لازمه. وگرنه پرونده بدون دفاع شما به دیوان ارسال میشود.