مشاوره حقوقی رایگان - ملک شراکتی

سلام من با برادرزنم 5ساله پیش یه ملک بصورت شراکتی خریدیم که سند ندارد بصورت قولنامه ای میباشد قولنامه بنام برادر خانمم نوشته شد تا بعد موقع سند سه دانگ مارو بزند بعد از دوسال و نیم گفت میخوام بفروشم و من گفتم خودم میخرم دادیم رهن پول رهن را اون برداشت و مبلغ دوازده میلیون نقد دادم و دو سال و نیم ساکن بود که نصفش به من میخورد باید اجاره میداد 15میلیون سهم من شد که قرار بود نه میلیون دیگه بدم تا کلش رو بنامم کنه الان زده زیرش میگه چهل میلیون دیگه باید بدی الان که ملک مقداری رونق گرفته متری 2000 تا 2400 قیمت گذاشتن که کل ملک 50متر هستش این میگه نه 3سال پیش بیشتر میخریدن تو گفتی من میخرم آخه الان بازار راه افتاده 3سال پیش اوج بازار خرابی بوده الان تازه رونق گرفته الان سه دانگ خودم روکه نزده هیچ پوله اون سه دانگ هم دادم تقریبا بهش میگم بیا اصلا مال خودت سه دانگت سه سال پولم پیشت بوده سودش رو بده یا سه سال اجاره ملک که به من تعلق میگیره باید بدی الان میگه نه چون اون موقع خریدی نه سود نه اجاره میدم نه سندمیزنه نه حاضره به قیمت الان بده زیاده خواهی میکنه در ضمن هیچ مدارکی بنامم نیست فقط مدارک دستمه چکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام باید دعوای اثبات مالکیت و مطالبه نیمی از مبلغ اجاره بهایی که از مستاجر دریافت کرده بودند مطرح کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پیشنهاد می کنم حتا با وکیل در این خصوص مذاکره حضوری داشتته باشید اگرچه که دعوی با موضوع اثبات مالکیت هم می تواند راهگششا باشد اما با عنایت به عدم وجود مدرک کارتان بسی سخت خواهد بود
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هر یک از همکارارن ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

مشاوره حضوری و بهرمندی از حضور یک وکیل جهت پیگیری موضوع و احقاق حق توصیه میگردد