مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

باسلام وخسته نباشید
بنده سال 87 با جنس مخالف (خواستگار بنده) در یکی از پارک ها توسط پلیس به حراست پارک منتقل شدیم بعد از حدود دوساعت و تماس خانواده ها مبنی بر اینکه برای آشنایی و صحبت به یک مکان عمومی رفتیم و گرفتن تعهد و یک اثر انگشت آزاد شدیم و مسئول حراست حرفی مبنی بر اینکه عواقب یا نتایجی بعدا داشته باشد یا نیاز به احضار باشد نزد و همینطور نامه ای از دادگاه برای حضور به آدرس منزل نیامد آیا به عنوان سوء پیشینه درج شده در صورت سوء پیشینه بعد از چه مدت حذف میشود و برای استخدام آموزش و پرورش مشکلی پیش می آید. و اینکه غیر از خودم اگر شخصی که در دادگستری کار میکند میتواند با استفاده از موقعیت شغلی خود سوء پیشینه مرا بگیرد (به دلیل نزدیکی و دسترسی به چند قاضی دادگستری)؟
ممنون میشم پاسخ کاملی بدهید تا نگرانی ام کمتر شود

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که نسبت به پرونده ای رای قطعی صادر نشود سوپیشینه لحاظ نمیگردد