مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل خانه به علت فحاشی زوجه

باسلام. همسرم بارها بدون اجازه ی من از منزل خارج شده. آخرین باری که از منزل خارج شدن من قفل منزل رو عوض کردم و وقتی ایشون برگشتن و درب و قفل دیدن با پلیس تماس گرفتن و پلیس هم صورت جلسه کردن که اون موقع من خارج از شهر برای کاری رفته بودم. این خانم زمانی هم که در منزل هستن دایما در حال فحاشی به من و خانوادم هستن. یک بار در یک بحث به سمتم حمله کرد که نامه پزشک قانونی هم دارم. الان باید چه کاری انجام بدم؟ که کمتر متضرر بشم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر درست مطالعه میکردین متوجه میشدید . گفتم که این خانم به من فحاشی میکنن . پس یعنی طرح کننده پرسش آقا هستن .