مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو توقیف شده

باعرض سلام و احترام ، بنده حدوداً 2ماه پیش در رشت یک خودرو از بنگاه ماشین با حضور فروشنده خریداری کردم وقتی از پلیس +10 استعلام خلافی بگیرم متوجه شدم خودرو توقیفی است وقتی با فروشنده تماس گرفتم اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت پیگیری می‌کنه بعد تماس گرفت گفت به دلیل اینکه کاسب هست یک نفر از تامین کننده های جنسش که در تهران هست چون موعد طلبش دیر شده رفته خودرو و حساب کارت خوان مغازه اش رو توقیف و مسدود کرده اما مبلغ ناچیزی هست و یک هفته‌ای موضوع را حل می‌کنه من به بنگاه مراجعه کردم و گفتم اگر تعهد بدهد و قرارداد جدید بنویسیم و مبلغی از پول رو به من همراه خودرو امانت بگذارد، واگر حداکثر دو ماهه شکایت وتوقیف رو حل نکرد مبلغ 3میلیون فسخ معامله نوشتیم، حالا بعد2ماه تماس گرفته میگه اون طرف شکایت کننده باهاش همکاری نمیکنه و برای پیگیری قضایی 2ماه دیگه وقت میخواد تا خودش بره تهران توقیفو حل کنه.
سؤال بنده اینه :
آیا بنگاه مجاز به عقد همچین قراردادی بوده ؟
نسخه اصلی قراردادو به من ندادن برگه زیری رو دادن آیا از نظر قانونی مشکل ساز نمیشه؟
اگه من مجبور به شکایت بشم میتونم از بنگاه شکایت کنم؟
در صورت شکایت خودرو مصادره و به پارکینگ منتقل میشه؟
اگه فروشنده پولمو بگه نداره پس بده من چکار میتوانم بکنم؟
با تشکر از حوصله و وقتی که گذاشتید لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, قراردادی که در بنگاه منعقد شده به خواست شما بوده و مسئولیتی متوجه بنگاه نیست, آزادی خودرو به هیچ وجه به دو ماه زمان نیاز ندارد و چنانچه طلب طلبکار پرداخت شود پرونده بسته و از اتومبیل رفع توقیف میشود, دو راهکار حقوقی و احتمال زیاد کیفری پیش رو دارید .