مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید. اگر خانومی مهریه اش پنج سکه تمام بهار آزادی باشد و بخواهد از شوهر خود جدا شود و مهریه اش را به اجرا بگذارد. آیا طبق قانون شوهر او باید 114 سکه تمام بهار آزادی بابت مهریه به این خانوم بدهد ؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال هر تعداد سکه طلای بهار آزادی و یا هر مال مشروع دیگر که شوهر به عنوان مهریه در عقدنامه رسمی ازدواج متعهد به پرداخت آن به همسرش شده ملاک پرداخت است و نه بیشتر .

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام
خیر.در پاسخ به سوال شما زوج متعهد به پرداخت پنج سکه میباشد .

یک وکیل

سلام. فقط 5 سکه ای که در سند رسمی ازدواج قید شده به عنوان مهریه قابل پرداخت به زوجه می باشد