مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه

با سلام
بنده (زوجه) و همسرم حدود یک ساله که عقد کردیم با مهریه 110 سکه و به دلیل دخالت های بیش از اندازه خانواده همسرم (زوج) به مشکلات عدیده ای برخورد کردیم. چندین جلسه مشاوره رفتیم و رسماً همسرم اعلام کردن که تصمیم به جدایی دارن. حدسم این هست که منظورشون طلاق توافقی (بذل مهریه در قبال طلاق) هست در صورتی که من تقاضای حق و حقوق دارم.
ایشان حدود 4 میلیون تومان حقوق ماهانشونه و کارمند رسمی دولت هستن. یک دستگاه خودرو و حساب بانکی دارای پول نقد دارن.
اگر مهریه و نفقه رو اجرا بذارم و درخواست توقیف اموال کنم متوجه بشم که طی یک ماه اخیر خودرو رو انتقال سند دادن و حساب بانکیشون رو خالی کردن میتونم با توجه به تأیید پزشک روانشناسمون که در جریان تصمیم جدی همسرم به جدایی هستن شکایت "فرار از دین" کنم؟ و با توجه به دارایی و میزان حقوقشون، چند سکه پیش قسط و میزان تقسیط به چه ترتیبی هست؟ آیا بعد از صدور حکم پرداخت مهریه می تونم ازشون جدا شم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله بعد از قسط بندی شدن با دلایل موجه می توانید برای طلاق اقدام نمایید