مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

سلام. شخصی درزمانی که حسابش بخاطر پرونده توسط دادسرا مسدود شده بود چکی به من داد. بعد از رسیدن سررسید چک به بهانه های مختلف مثل تعطیلی شعبه دادگاه بخاطر تعمیرات و یا مرخصی قاضی و گم شدن پرونده عنوان میکرد که هنوز نامه باز شدن حساب به بانک نرسیده. تا اینکه 6 ماه گذشت و خیالش از بابت شکایت کیفری راحت شد دیگه پیداش نشد. حالا متوجه شده ام که قبل از اینکه نامه دادگاه برای انسداد حساب به بانک برود حساب را خالی کرده و دیگر از حساب استفاده نکرده است. آیا میتوانم از وی به عنوان کلاهبردار شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. امکان طرح شکایت بررای هر شخصی وجود دارد ، اما به نتیجه رسیدن آن موضوع دیگریست. در این خصوص صرفا با بررسی چک می توان اظهار نظر کرد