مشاوره حقوقی رایگان - رای ترک انفاق در این شرایط چه می باشد؟

سلام وقت بخیر شکایت ترک انفاق کرده بودم و مدت 5 ماه همسرم هیچ مبلغی برای بنده واریز نمیکردند پس از شکایت من و ارسال دو بار اخطاریه ی جلب برای ایشان، 750 هزارتومن بابت پنج ماه ابان و اذر و دی و بهمن و اسفند برای بنده در یک روز واریز کردن ولی مراجعه ای به دادسرا نداشتن من جلبشون کردم قبل از عید و ایشون با قرار کفالت و فیش حقوقی ازاد شدن دیروز به دادسرا مراجعه کردم که دادیار گفت همسرتون تا یک هفته دیگه قراره شهود و فیش های واریزیشو بیاره بنده هم یک لایحه گذاشتم رو پرونده مبنی بر اینکه 750 هزارتومن بعد از طرح شکایت بنده واریز شده و مبلغش کمه رای بدوی شورای حل اختلاف هر ماه 350 هزارتومنه و اینکه ایشون نفقه ی فروردین بنده رو با وجود تمکن مالی پرداخت نکردن حالا با این شرایط، نظر شما در مورد رای ترک انفاق بنده چه می باشد؟ ایا پروندم به قاضی برای صدور رای ارجاع میشه یا خود دادیار میتونه پرونده رو مختومه کنه فقط به استناد فیش های واریزی

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هر اتفاقی امکانپذیر است باتوجه به دفاعیات طرفین و دادسرای و قاضی صادر کننده حکم صادر میگردد.سعی کنی از یک وکیل حاذق کمک بگیرید تا لایحه برایتان با توجه به موارد قانونی ووضعیت شما بنویسد یا وکیل بگیرید