مشاوره حقوقی رایگان - تملک غیر قانونی زمین دارای سند مالکیت

با سلام به شما بزرگواران. حدود 5000 متر از زمین دارای سند مالکیت ما در سال 1356 بدون هیچگونه توافقی توسط وزارت راه آن زمان به زیر آسفالت رفته و در سال 1375 که شهرداری نیز به شهر ما آمده (چمستان-نور) در دو طرف آن کانال کشی و پیاده رو سازی شده است. آیا متناسب با شرایط این پرونده ارای بدوی و یا تجدید نظری که به نفع مالک رای صادر شده باشد وجود دارد؟ ما به مدت دو سال دارای پرونده حقوقی در دادگاه هستیم که هنوز در مرحله قبل از صدور رای بدوی قرار داریم. لطفا راهنمایی بفرمایید. هزینه مشاوره و یا ارائه نمونه رای بدوی و تجدید نظر شده به نفع مالک، خدمت شما تقدیم خواهد شد. خیلی ممنون

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. ابتدا می بایست در خصوص دعوی بدوی و عنوان خواسته و ... توضیح دهید.