مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام حدود 5ماه پیش از اداره اگاهی یه ابلاغیه اومد منم رفتم و از چیزی خبر نداشتم. من تابه حال سابقه ندارم و حتی پام به کلانتری باز نشده بهم گفتن شخصی که نه من او را میشناسم و نه او مرا میشناسد از من شکایت کرده که کیف من در یک دستشویی بازار که حدود 1000متر از محل کار من فاصله داره جا مانده و در کیفش مقدار5هزار دلار بوده. و شخصی که کیف را برداشته از کارت بانکی ان شخص در یکی از شعبه های بانک که مسیرش اصلا به مسیر من نمیخورد موجودی گرفته و صورتش را با دستش گرفته فقط چشم و ابروهایش مشخص هست ادعا میکند که ان شخص من هستم و کیف وی را برداشته ام. پلیس اگاهی عکس نیمه چهره را نوشته قیافه سارق با مظنون (من) مطابقت دارد. ولی ردیابی موبایل من در ساعت سرقت و گرفتن موجودی از عابر بانک (محلی خیلی دورتر از محل کار من) در محل کار من آنتن میدهد و نشان میدهد که همان ساعت من سرکار بودم و چندین شاهد دارم که من آنروز در محل کارم بوده ام. و استشاهد محل کار و مسجد محل سکونت هم دارم که ما چنین آدمی نیستیم و به چنین پولهایی نیاز نداریم. شاکی هم مدرکی بر اینکه دلاری داشته و یا خریداری نموده نتوانسته ارایه کند و ادعا کرده با سفته دلارها را خریده. ولی بازپرس برای من وثیقه 200میلیونی گرفته و چندروز بعد دادگاهم هستش الان این شخص میتونه کاری بکنه؟ من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. این اصلا فکر کنم کیفی نداره که گم شده باشه چون از محلشون تحقیق کردم بهم گفتن.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

انکار کنید و دلایلی بر عدم حضورتان در آن روز در آنجا ارائه بدهید.