مشاوره حقوقی رایگان - همراه طرفین دعوی

شخصی که هنگام حضور در دادگاه و رؤیت طرف خود از حالت عادی خارج میشود و قدرت کنترل بر اعصاب خودش را ندارد آیا میتواند یکی از آشنایانش را به عنوان همراه با خود ببرد و در دادگاه، همراه به جای او صحبت کند و او آنجا بنشیند و اگر لازم به امضای چیزی باشد خودش امضا نماید؟ یا با وجود خودش تایید کند که سخنان این فرد در واقع سخنان خود اوست؟
آیا برای این کار لازم است که آن آشنا وکالت مدنی از این شخص داشته باشد یا صرف حضور داشتن و تایید خودش کافی است؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

در دادگاه صرفا وکالت دادگستری پذیرفته می شود. و چنان چه طرف دعوی اعتراض کند شخصی که ذی سمت نیست می بایست از دادگاه خارج شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
فقط می تواند وکیل دادگستری همراه خود داسته باشد
وکالت دردعاوی ودادگاهها مختص وکلای متخصص دادگستری است یعنی وکلایی که دارای پروانه وکالت دادگستری هستند