مشاوره حقوقی رایگان - اعلام آمادگی برای زندگی

باسلام. شوهرم به مدت حدود ١٥ ماه زندگی رو ول كرده رفته، اصرار هم داره من برای طلاق اقدام كنم ! من می تونم درخواست تمكين (وظايف زناشويی) كنم؟ چون مادرشوهرم دستور داده زن تو طلاق بده، من نمی خوام زندگیم از بين بره و هر جور شده می خوام زندگی مو نگه دارم، آيا تو دادگاه ميیتونم بگم زندگی مو می خوام ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

شما ازشوهرتون دعوای نفقه مطرح کنید؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دادخواست مهریه ونفقه بدهید ودر دادسرا ترک انفاق شکایت کنید و قبل از طرح دعوا حتما با وکیل مشورت کنید .در صورت نیاز تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم.