مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی

ماشین همسر سابقم رو بابت مهریه در شهریور 97 توقیف سیستمی کردم الان 7 ماه گذشته و ماشین رو قایم کرده. به اجرای احکام مراجعه کردم میگن فقط باید پیداش کنی. در ضمن من نیابت گرفتم چون شهرهای مختلف هستیم. الان از لحاظ قانونی چه راهی دارم. تا کی میتونه قایم کنه. حکم جلب نمیدن چون مال معرفی کردم و سکه قبلا تقسیط شده.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر جلب میخواهید باید از مال معرفی شده به علت عدم دسترسی رفع توقیف بخواهید. بازهم از رئیس اجرای احکام بپرسید اگر رفع توقیف بخواهید جلب می دهند یا خیر