مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

سلام من یک ساله که نامزد کردم و همسرم من رو به اون خدا ول کرد و رفت سر یه موضوع بحث کوچیک و دیگه شیش ماه ازش خبری نشد منم بعد از شیش ماه رفتم شکایت کردم و نفقه و مهریه گذاشتم اجرا بعد از شکایتم دوتا دویست هزارتومنی فقط ریخت به حسابم درسی دوماه و الان هشت ماه شده که تنها پول و نفقه ای که به من داده همین چهارصد هزار تومن بوده خواستم ببینم من میتونم نفقه ی معوقه امو ازش بگیرم ؟؟؟؟ یعنی تعیین کردن که ماهی430تومن باید بده ولی من نفقه ی معوقه ام میخوام

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما میتونید تقاضای نفقه معوقه رو مطرح کنید و کارشناس میزان رو مشخص میکنه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما نفقه معوقه را درخواست کنید و این نفقه به شما تعلق میگیرد دوست عزیز ودر صورت نیاز وراهنمایی بیشتر می توانید تماس بگیرید.