مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دانگ آپارتمان که به عنوان هدیه به همسرم وکالت بلاعزل دادم

با سلام بنده 3 الی 4 سال پیش همسرم داد خواست مهریه و عودت جهیزیه و طلاق داد البته هدف اصلی ایشان گرفتن مهریه و کسب امتیازاتی از من بود مثل کارت حقوق من در اختیار ایشان باشه و....
یک واحد آپارتمان که 3 دانگ بنام من و 3 دانگ بنام همسرم بود و دادگاه سه دانگ منزلی که بنام بنده بود برای پرداخت مهریه به مزایده گذاشت که با همسرم توافق کردیم من سه دانگ آپارتمان را بنام شما میکنم و کل حقوق خودم را به دست تو میدم و هزینه کرد هم دست شما باشه و کلیه پس انداز هم به شما میدهم که 10 میلیون تومان پول بود
تا برگردیم سر خانه و زندگی چون دختر بزرگ دانشجو داریم و دم بخت هست و.....
و بعد از قبول کردن اومدیم به خونه و زندگی و من 3دانگ منزل را وکالت بلاعزل دادم به همسرم و خانمم اقدام به اخذ سند 6 دانگ بنام خودش کرد و کارت حقوقم 3 سال دست ایشان بود
سوال این است
آیا بعد از چهار سال که 3 دانگ آپارتمان را به عنوان هدیه به همسرم وکالت بلاعزل دادم و اقدام به اخذ سند 6 دانگ کرده و هفته قبل با اندک دعوایی اقدام به فروش کرده و سند بنام خریدار کرده آیا میتوانم دادخواست عودت 3 دانگ آپارتمان که بعنوان هدیه به ایشان دادم اقدام کنم آیا نتیجه میگیرم؟ تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. ایشان با وکالت اعطایی شما سند رسمی گرفته. قابل عودت نیست