مشاوره حقوقی رایگان - ورود بزور و سرقت پول و طلا و ضرب و جرح

براداری خانمم بخاطر قهر خواهرشون به منزل من حمله ور شدند بزور وارد شده و پس از بیهوش کردنم اقدام به بردن بچه ام شکستن وسایل خونه و سرقت 32000دلار و مقداری پول نقد به تومن و سوییچ و یه سری مدارک شدن بهوش که اومدم با پلیس تماس گرفتم و صورتجلسه کرد شاهد هم 20نفر هستند که دیدن ورود به خونه و خروج اشون با بچه امو چاقو بدست و باتون و... ایا میتونن منکر سرقت بشن ؟؟؟ممنون ام از لطفتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر نمی توانند منکر شوند ازشون بامعرفی شهود ودرخواست معاینه محل وتحقیقات محلی شکایت کنید